Vi gør alt for at give den bedste pris og service til dig

Vi gør alt for at give den bedste pris og service til dig

Vi sender dig kun det bedste tilbud!

Når du skal skrotte din bil, er bilen typisk ikke meget værd. Enten efter en total skadning, eller mange års kørsel og derfor er motoren stået af. Det kan også være at bilen bare er for dyr i reperationer, og derfor er bilen ikke noget værd når du køber en ny.

Hos bedsteskrotpris har vi samarbejde med mere end 35 ophuggere i landet, og vi samarbejder kun med ophuggere der er godtkendt af miljøstyrelsens lovkrav. Altså kan du være tryg i at din bil bliver bliver miljøbehandlet inden selve skrotningen, samt at den ikke ryger syd for landets grænser og kører videre dernede. 

Når du har sendt os din bil, og afventer et bud, ryger din bil automastisk ud til landets ophuggere som så går ind og byder på din bil. Når vi har modtaget minimum 3 tilbud i dit område får du tilsendt det bedste tilbud. Det kan du vælge at acceptere, hvorefter du vil blive stillet i kontakt med ophuggeren og derfra laver i aftalen om hvornår der skal ske afhentning eller indlevering af din bil.

Hvad får jeg i skrotningspræmie?

Miljøstyrelsen giver 2200 i skrotningspræmie, men det forudsætter at du er sidste ejer og har registreringsattesten. Registreringsattesten skal altid kunne fremvises og afleveres med bilen. Har du ikke registrerings attesten, kan den fremskaffes via motorkontoret. Henvend dig til dit nærmeste politi eller motorkontor. 

Prisen du får er afhænging af den variable jernpris, altså hvor meget kan skrothandleren selv få ud af jernet fra vægten på din bil. Nogle skrothandlere, kan også bruge reservedelene fra din bil.

Men det er ikke alle ophuggere der sælger reservedele, og derfor kan de typisk heller ikke give så meget for din bil. Heller ikke alle biler har reservedele der egner sig til genbrug og markedet for de gamle bilers reservedele forsvinder i takt med at de gamle biler langsomt forsvinder fra vejene. 

Har du først fået et tilbud på din bil, kan du ikke være sikker på det samme tilbud næste gang. Som sagt, det afhænger af hvor høj jernprisen er, og om du har reservedele der kan genanvendes inden din bil bliver skrottet. 

Stor forslet på skrotprisen

Den endelige pris du kan få svinger altså imellem 1200 til 10.000 kroner. Og skal ophuggeren ud og hente din bil så skal du som hovedregel fratrække en timepris på den afstand en vognmand skal ud og hente din bil.

Udbetalingen af dine penge skal du have fra den ophugger du har indgået en aftale med. Der er i nogle tilfælde mulighed for kontant afregning, men i de fleste tilfælde sker det efter bankoverførsel så snart bilen er modtaget. 

Se videoen om hvordan du skrotter din bil og opnår den bedste skrotpris her.