Skrotbil - Dieselpulje

Dieselpuljen for skrotbiler er opbrugt

NYHED: Dieselpuljen 2021 - Få op til 5000,- for din gamle bil

Læs hvordan du får andel i dieselpuljen 2021: https://bedsteskrotpris.dk/

Dielselpuljen 2020 er opbrugt

Den forhøjede skrotningspræmie på dielselbiler, som staten åbnede for i efteråret 2018 ophørte den 24. juni i år. Puljen var oprindelig sat til, at skulle løbe helt hen i 2020, men blev mod forventning opbrugt meget før, da man gik efter et først-til-mølle-princip. Der er i første del af den nu ophørte pulje skrottet mere end 24.000 biler. Den sidste pulje forventes af åbnes igen pr. 1. Januar 2020, og har denne gang kun op mod 12.000 biler der kan få den forhøjede skrotningspræmie pulje. Hos bedsteskrotpris var vi med til at give mere end 1500 kunder det bedste tilbud indenfor 24 timer, på dielselbiler fra før 2006. 

Hvordan kommer jeg i betragting til 2. runde af dieselpuljen?

Skrotningspræmien var og bliver måske igen forhøjet fra 2200 kroner til op mod 5000 kroner for en dielselbil, og regeringen havde udlovet 100 milioner a 2 puljer, hvor den første på 65 milioner blev brugt i 2019, og den sidste andel på de resterende 26 milioner, forventes at åbne igen 1 januar 2020. De sidste 9 milioner går til administration og gebyrer. 

Hos bedsteskrotpris har vi hjulpet bil ejere med at få endnu flere penge for bilerne, hvad end det er diesel eller benzin biler, ved at lade skrothandlerne byde på bilen, og derved kunne vi inden for kort tid sende et bud til kunden på mere end 5000 kroner. Prisen som ophuggeren byder afhænger af de variable jernpriser, bilen stand og fulde udstyr. Du kan forvente store udsving i dit bud på din bil, alt efter hvor i Danmark du ønsker at skrotte din bil, og om du selv kan indlevere den, eller skal have den afhentet. 

Hos bedsteskrotpris kan vi stadig indhente det bedste nuværende tilbud til dig. Vi arbejder sammen med mere en 30 ophuggere i Danmark, for at du kan få den bedste pris, og vi arbejder kun sammen med autoriserede ophuggere, så du er i trygge hænder når din bil skal skrottes. Udfyld oplysninger om din bil og indsend den til os, og indenfor max 24 timer får du tilsendt et tilbud på din bil indenfor dit område af 30 km. I nogle tilfælde kan vi se at du kan få meget mere for din bil ved at indlevere den indenfor 50 km, og vil sende dig et tilbud på dette istedet. Når du har accepteret tilbuddet, vil du automastisk blive sat i kontakt med ophuggeren, så du kan få din bil skrottet hos en ophugger, og få de penge din bil er værd. Lad os indhente et tilbud til dig "KLIK HER"

 

Indtast nummerplader, så finder vi bilen

Jeg kender ikke nummerpladen?

 

Kan du vente med at skrotte din bil til januar 2020, så kan du få flere penge for din bil, sålænge den lovede 2. runde stadig bliver åbnet for. Hold øje med bedsteskrotpris hvor vi løbende opdaterer nyheder vedrørende status på den forhøjede præmiepulje. 

Hvorfor forhøjet præmiepulje? 

Dieselbiler udgør en stor andel af NOx-udledning, og mange af de ældeste biler har også en stor partikelfourening. Begge dele er skadelige for vores lunger, og medvirkende til astmatilfælde. Præmien udkommer af VKLA regeringens klima og luftudspil "Sammen om en grønnere fremtid". Danmark vil gå forrest mod et grønnere europa, og lige nu er transport den næststørste klimasynder. Der forventes i alt at blive fjernet op mod 36.000 dieselbiler på de danske veje i puljens totale levetid.